Смятате ли, че модата през зимата е скучна? Че всичко така или иначе е скрито под палтото? Сега имаме удоволствието да ви убедим в обратното! Разгледайте красивите ни инфлуенсъри и се вдъхновете от страхотните им тоалети! Кой от тях ви харесва най-много?

 

Към планините!

Екскурзиите в планината вече не са свързани само с огромни, неудобни гащеризони. Пухените якета, плътно прилепналото термобельо и кожените апликации са вече на мода! И все пак винаги трябва да имате под ръка добър чифт слънчеви или скиорски очила, когато излизате под планинското слънце. Потърсете например очилата Vega от колекциите на OiO by eyerim, Prada или Balenciaga.


@nicollch

 


@elisabeth.uhliarova

 

  @nicolblasko
 

Vanilla girl

Тенденцията "vanilla girl" не е нова, но все още е много популярна. Това са минималистични тоалети в различни нюанси на бежово, бяло и светлокафяво. Плетеният пуловер, огромният шал и удобният спортен костюм могат да бъдат допълнени с очила, които ще подчертаят идеално целия тоалет. Ray-Ban? Gucci? Tom Ford? От вас зависи!

 


@antonelanovakovic

 


@gosiabednarczuk

 


@kdebolotambolo

Кожени палта за всеки вкус

Къси? Дълги? От изкуствен косъм? Многоцветни? За какъвто и вид кожено палто да се сетите, този сезон няма да сбъркате с нито едно от тях! Добаветe слънчеви очила и се насладете на моментално усещане за лукс. Saint Laurent, Naos от колекцията OiO by eyerim, Versace или Prada биха били перфектни!

 
 


@teri.pallova

 


@nicollch

 


@nikola_uhlirov

 


@esterporubcova

 

Черно върху черно

Безсмъртното черно определено не спира да властва дори през зимата. Все пак за да избегнете сивотата, можете да украсите черния си тоалет с аксесоари, които ще го разкрасят приятно. Изберете контрастен колан, бижута или страхотни слънчеви очила! Statement Versace, Dsquared2 или Gucci ще ви направят неустоими.

 


@anatoljmakeup

 


@denisakokorova

 


@dianalexe

 


@karolinamalisova

 

 

Mob wife

Ботуши с висок ток, ефектно палто от изкуствен косъм, червен маникюр и смел грим. Това са отличителните белези за  жена, която е последвала актуалната тенденция "mob wife" или "мафиотска съпруга". Ако добавите и черни слънчеви очила Prada, ще изглеждате като излязла от италиански филм!

 
 


@gosiabednarczuk

 

И така, вдъхновихте ли сте? Надяваме се! Каквото и да облечете тази зима, не забравяйте да осигурите на очите си комфорт и стилна защита със слънчеви очила eyerim!