• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила за жени

Бъдете винаги стилни и изберете от нашата широка гама дамски диоптрични очила. Модерните котешки, овални, квадратни и популярните пилотни рамки подхождат на различни типове лица. Превърнете очилата си в оригинален аксесоар за всеки ден.


Как да изберем дамски диоптрични очила


Когато избирате очила, вземете предвид най-вече формата на вашето лице и стила ви. Дали излизате по-често облечени в спортен стил, или сте в по-елегантно облекло? Ако сте по-скоро от елегантния тип, посегнете към по-нежни дамски диоптрични очила. Ако държите на тенденциите и не се страхувате да експериментирате, огледайте се за животински щампи или нетрадиционни форми.

От какви очила имате нужда?


Основната предпоставка за правилния избор на дамски диоптрични очила е не само тяхната форма и външен вид, но и лекарска рецепта. Въз основа на нея и на диоптъра можете да поръчате диоптрични очила онлайн точно за вас. Минусови диоптри се предписват на късогледи хора, които не виждат добре надалеч, а плюсови диоптри - на далекогледи, които имат проблеми с четенето например.

Винаги обръщайте внимание на качеството на очилата


Не купувайте евтини и вече "готови" очила от стелажите в магазините и бензиностанциите. Много е вероятно те да не отговарят на индивидуалните ви нужди. Само очен лекар, може да установи дали имате нужда от различни диоптри за всяко око чрез подробен преглед. Така той ще ви предпише бифокални или мултифокални диоптрични очила.

От какви материали са изработени рамките?


Стилната визия на дамските диоптрични очила се състои не само от стъклата, но и от рамката им. Най-разпространените включват например пластмаса, ацетат и метал или стомана. Популярни са обаче и алуминиевите, пропионатните или титаниевите, които са подходящи за хора, страдащи от алергии.

Изберете правилната форма на лещите за очила


Формата на главата играе голяма роля при избора на диоптрични очила, които ще бъдат и стилен аксесоар. Правоъгълните форми на лещите са подходящи за кръгло лице например. Съобразете размера на лещите с големината на лицето си, така че да не го закриват цялото. Ако имате "сърцевидно" лице, така наречените дамски диоптрични очила с котешко око ще ви стоят най-добре.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 4853
Също така възстановяваме парите за лещи!
За първата покупка на диоптрични очила с лещи еyerim vision ще възстановим изцяло сумата, ако ги върнете в рамките на 30 дни. Прочетете повече за нашата политика за връщане.
Показване 1 - 48 / 4853
< 1 3 ... 102

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне