Страхотна музика, чудесна атмосфера и невероятни дрехи от началото на света? Да, говорим за летните фестивали! Вратите им се отварят бавно и ние в eyerim искаме не само да защитим очите ви от слънцето, но и да осигурим възможно най-добрия стил. Независимо дали става въпрос за слънчеви или диоптрични очила, правилният избор може да повиши летните ви преживявания на напълно ново ниво. Затова сме съставили четири тенденции в очилата, с които определено ще засияете (не само) на летните фестивали.

Ярки цветове

Лятото е време за забавление и много цветове - така че защо фестивалният ви вид да бъде изключение? Ако искате наистина да привлечете внимание, ярките цветове са за вас! Зелено, синьо, червено, жълто, розово,... изборът е ваш. Силните и ярки цветове са идеални за създаване на весели облекла, затова са отличен избор за тези, които не се страхуват да покажат уникалността си.



@styleofbecca

Търсите нещо стилно, но същевременно на достъпна цена? OiO by eyerim е правилният избор! Забавлявайте се с модни цветни очила на цена от само 49 лв. Независимо от вашия фестивален стил, с OiO by eyerim ще се справите с всяко фестивално предизвикателство!


Очила "котешки очи"

Тези очила са били, са и винаги ще бъдат на мода! Комбинацията от ретро шарм и модерни тенденции ще ви даде уникален и секси вид. Те са идеални за тези, които обожават винтидж стила и искат да изглеждат елегантно и модерно едновременно.


@
jankasla


Стил от 90-те

Модата от 90-те се завърна и няма намерение да напуска сцената скоро. Правоъгълни рамки, малки кръгли очила или миниатюрни "котешки" очила? Не можете да сгрешите с нито една от тези опции! Тези очила перфектно допълват винтидж облеклата, създавайки супер шик комбинация.


@sorr.sorrr


Класически кръгли

Кръглите очила са един от най-универсалните трендове, с които определено няма да сгрешите. Ако обичате класическия, безвременен стил, който балансира между стил и функционалност, кръглите очила Ray-Ban, Polaroid или Gucci са идеални за вас.



@styleofbecca


Активни души винаги и навсякъде

Ако сте почитател на активния начин на живот, покажете го и на фестивала. Нашите спортни очила Oakley, uvex или Horsefeathers са издръжливи, практични и стилни, така че ще може да се наслаждавате на тях по всяко време през лятото.


@
greceghanem


Както виждате, летните фестивали са идеалната възможност да се осмелите и да опитате нещо ново. Без значение дали обичате цветове, винтидж стил, минималистичен дизайн или класически форми, на www.eyerim.bg винаги ще намерите нещо, което да отговаря на вас. Не забравяйте, че истинските очила не са само за защита на очите, но и за изразяване на вашата уникална личност. Затова не се страхувайте да експериментирате и да се наслаждавате на лятото с пълни дъхове!