Правилните очила могат да променят целия ви тоалет за един миг. Но кои да изберете? От тих лукс до еко устойчивост - да разгледаме заедно кои тенденции при очилата ще преобладават по улиците и модните ревюта през 2024 г.!

Quiet luxury

Комбинацията от качество, стил, минимализъм и изтънчена елегантност определя тенденцията quiet luxury (или "тих лукс"). През 2024 г. тази философия е нещо повече от тенденция; тя е израз на увереност и изтънченост, без да е необходимо да крещи за внимание. Представете си очила с изчистени линии и деликатни детайли, които допълват всеки тоалет, без да го доминират. Quiet luxury е идеален за хората, които предпочитат качеството и елегантността пред крещящата експресия. Знаменитости като Ема Уотсън или Тимъти Шаламе показват как "quiet luxury" може да се носи с грация.


Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic


Mob Wife

В противоположния край на quiet luxury се намира естетиката на mob wife - отличителен стил, който черпи вдъхновение от лукса и богатството на мафиотските съпруги. Той се отличава с широки кожени палта, златни аксесоари, животински щампи и големи черни очила със златни акценти. Този стил е за хората, които не се страхуват да покажат увереност и предпочитат смелите и дръзки елементи. Звезди като Лейди Гага и Майли Сайръс са пример за това как тази тенденция се превръща в реалност и носи неподражаем чар.

Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova

 

Парти винаги и навсякъде

Внесете вълна от енергия и жизнерадостната атмосфера на рейв културата в ежедневното си облекло. Очила в смели цветове, нестандартни форми и експериментални дизайни са перфектният аксесоар. Това е явен призив да не приемате живота твърде сериозно и да си подарявате малко забавление всеки ден. Икони на този стил са звезди като Били Айлиш и Риана, които доказват, че партито наистина никога не свършва.


 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Жизел Бюндхен в "Дяволът носи Прада"? Бела Хадид? Зендeя? Това са емблематичните представители на стила Office Siren - естетика, вдъхновена от края на 90-те години, която съчетава работен шик с фина доза ретро стил. Овърсайз блейзъри, ризи и вратовръзки се допълват прекрасно от малки очила с тънки рамки. Тази тенденция е подходяща за съвременните жени, които искат да изразят своя уникален стил, като същевременно поддържат професионален вид.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta 


Устойчивост

През 2024 г. устойчивото развитие се превръща не само в модна тенденция, но и в необходимост за бъдещето на всички. В съответствие с нарастващото търсене на по-екологични и етични решения, устойчивите рамки за очила, изработени от рециклирани и биоразградими материали, набират популярност. Биоацетатът и другите устойчиви материали представляват бъдещето в дизайна на очила, предлагайки стилни решения без да е необходимо да се правят компромиси с планетата. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black
 

Независимо дали ще изберете ретро вдъхновение, смели аксесоари, деликатна елегантност или ангажимент към устойчивото развитие, на eyerim ще намерите всички най-нови тенденции, достъпни за всеки. Вдъхновете се и вие и изберете очилата, които най-добре изразяват стила ви (не само) през 2024 г.!