Пазарска чанта (0)

Нямате артикули в количката си.
За да направите поръчка, трябва да изберете някой продукт първо
  • E-МАГАЗИН
  • Инфо
  • Профил
За нас

eyerim предлага най-достъпните слънчеви и диоптрични очила

Ние сме eyerim. Оптичен магазин на 21-ви век.

Представете си свят, в който не съществува електронната поща и цялата комуникация става със съобщения на хартия. Няма мобилни телефони, вие зависите от стационарен телефон и телефонна кабина. Няма онлайн магазини, интернет банкиране, стрийминг на филми или музика. И очилата живеят в такъв свят.

eyerim team

Защо бяхме създадени?

eyerim беше създаден от убеждението, че е време очилата да станат област, в която клиентите получават най-добрите възможни продукти с качествени услуги на справедлива цена.

Доскоро модните марки се базираха на своите ексклузивни магазини, които бяха малко, и чиято работа повишаваше цената на дизайнерските очила.

Продажбата на диоптрични очила също се оскъпяваше от наличието на много междинни стъпки между производителя и клиента.

Ние сме eyerim. Оптичен магазин на 21-ви век.

Ние искаме модерните услуги и технологии да дадат на нашите клиенти преживяване на ниво 21-ви век.

От 2015 г. правим очилата от всякакъв тип по-достъпни и на по-достъпни цени, като фокусираме продажбите им около удобството на нашите клиенти. Можем да доставяме маркови, слънчеви, ски и диоптрични очила на една стъпка от производителя директно до нашите клиенти – навсякъде, където може да достигне куриерската услуга.

Направихме възможно да се пробват очила онлайн, чрез камерата. По този начин опитахме да заменим част от личното пазаруване с гледане на дисплей, което е обичайно в толкова много други области от днешния живот.

Собствените ни очила от колекциите "by eyerim" се произвеждат със същото високо качество като големите марки, но ги предлагаме на много по-достъпни цени, тъй като използваме модерни, ефективни процеси на производство и доставка. Правим това, за да дадем качествени очила на справедлива цена на възможно най-много хора.

Ние сме тук, за да променим стандартите.

Въпреки че сме онлайн магазин, отворихме собствен оптичен магазин. Искаме да предложим всички положителни страни на личния контакт в него, но той е само допълнение към нашите услуги, базирани на ефективност, справедливост и удобство. Това е мястото, където искаме лично да ви покажем нашия нов стандарт за обслужване.

Ние сме eyerim. Оптичен магазин на 21-ви век.

Най -новите блогове

Преглед на всички
Избирам
Затваряне
Избирам