Дните са по-кратки, температурите са по-ниски, училището вече е започнало... По всичко личи, че есента отново е тук. Време е да се сбогуваме с летните трендове и да посрещнем новите такива. И когато гардеробът ви иска промяна, какъв по-добър начин да я постигнете от чудесни очила? 

Независимо дали отивате на училище, на работа или просто искате промяна, ние ви представяме 6-те най-горещи тренда в модата на очилата тази есен. Кои са те?
 

1. Секси „котки“

Нищо не е по- емблематично от тези елегантни очила с ретро нотка. Идеални са за смели жени, които искат да изглеждат модерни и изискани. Независимо дали са с дебели или тънки рамки, те винаги изглеждат изключително.

 

2. Кръгла форма за всеки

Тези очила не са само за Хари Потър! Кръглите очила са модерни и изключително универсални. Подходящи за мъже и за жени, те създават съвременно и в същото време неподвластно на времето впечатление. Изберете кръгли очила от световноизвестни марки или заложете на качеството и непобедимата цена на нашите собствени колекции очила OiO и Kohe by eyerim.

 

3. Ненатрапчива прозрачност

Ако обичате минимализма, тези очила са идеални за вас. Те изглеждат леки и непринудени и са идеални за хората, които искат да изглеждат скромни, но в същото време стилни.

 

4.  Неподправени цветове

Не се страхувайте да изпъкнете! Независимо дали ще изберете очила в ярко червено, мистериозно лилаво или елегантно зелено, със сигурност ще привлечете погледите. Експериментирайте и покажете на всички в какво настроение сте.

 

5. Бизнес елегантност 

За тези, които търсят комбинация от елегантност и професионализъм, има очила, които изразяват вашето сдържано, но все пак стилно отношение. Открийте класически рамки, с които ще изпъкнете на всяка презентация, среща или бизнес среща.

 

6. Винаги модерни авиаторски очила

Точно така – тези очила никога няма да излязат от мода. Перфектни са за хората, които копнеят за приключение и свобода. Искате да изглеждате уверени и смели? Авиаторските очила са точно за вас!

 

Вдъхновете се и изберете новия си външен вид за тази есен на eyerim. Поглезете себе си (и очите си) и бъдете модерни!