• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила

Разнообразието от цветове във всекидневната визия доминира в модата година след година и тази тенденция не изостава и в света на диоптричните очила. Лилавото подхожда на всеки, просто трябва да изберете подходящия за вас нюанс. В нашата разнообразна гама със сигурност ще откриете изделие, което ви подхожда. Изберете дамски, мъжки или детски диоптрични очила, бъдете незабележими и гледайте на света с перфектно остро зрение.

Сияйте в лилаво

Лилавият цвят крие в себе си студенината на синьото и топлината на червеното. Той олицетворява мекотата, хармонията и лукса. Освен това вдъхновява творчеството, така че не се колебайте да изберете новия си чифт диоптрични очила с лилави рамки от нашата гама още днес. Захващайте се с нови проекти или трудни предизвикателства с хъс.

Можете да избирате измежду множество изцяло лилави рамки в различни нюанси, но ако търсите по-изтънчен аксесоар, изберете универсален цвят, в който се открояват малките лилави детайли. В миналото този цвят се е смятал и за цвета на кралете, така че днес имате уникалната възможност да се почувствате и вие като крале.

Нашето виртуално огледало ви улеснява при вземането на решение, така че можете да изпробвате мечтания модел от уюта на собствения си дом.
За какво да изберем диоптрични очила?
Макар че диоптричните очила са идеалният аксесоар за подчертаване на личния ви стил, освен дизайна им трябва да обърнете внимание и на няколко други параметъра. На първо място, от решаващо значение са техният размер, материал, но също така и типът на лицето ви или цветът на кожата. Не по-малко важен е и вашият начин на живот, към който трябва да бъдат адаптирани и новите диоптрични очила.

Независимо дали търсите диоптрични очила за всекидневно носене или за спорадични спортни дейности, със сигурност ще намерите идеалната придобивка в нашата широка оферта. Защитете зрението си със специалните възможности за регулиране на стъклата и блеснете при всяка възможност.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 175
Също така възстановяваме парите за лещи!
За първата покупка на диоптрични очила с лещи еyerim vision ще възстановим изцяло сумата, ако ги върнете в рамките на 30 дни. Прочетете повече за нашата политика за връщане.
Показване 1 - 48 / 175
< 1 3 4

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне