Диоптрични стъкла на eyerim:
кои са най-добрите за вас?

Publikované 5.10.2022, 5 minút čítania

 
 

Повече от 500 000 клиенти вече се радват на по-добро зрение благодарение на нашите диоптрични очила, които съдържат първокласни зрителни лещи eyerim, създадени в сътрудничество с Essilor Group — един от водещите европейски производители на диоптрични лещи.

Френската компания Essilor Group има 160-годишна традиция, като участва в значителен технологичен прогрес в областта на офталмологичната оптика. Компанията управлява три иновационни и технологични центъра и работи с международна мрежа от публични и частни изследователски институции, за да разработи по-добри решения за зрителните нужди на всеки, независимо от това къде живее или какъв е доходът му. Научете повече за Essilor Group тук.

Essilor

Френската компания Essilor Group има 160-годишна традиция, като участва в значителен технологичен прогрес в областта на офталмологичната оптика.

Поръчвайки диоптрични очила с eyerim vision lenses от Essilor Group, можете да сте сигурни, че получавате комбинация от няколко допълващи се технологии, които коригират вашето зрение, защитават очите ви и подобряват зрителната острота.

Но как да изберете очила, така че да са оптимално адаптирани към всички ваши нужди? Кой тип е най-добрият за вас и от какви подобрения имате нужда?

 

ВИДОВЕ ДИОПТРИЧНИ ЛЕЩИ

Как трябва да ви помогнат новите очила?

Да виждате по-добре надалече – в този случай ви трябват очила за далечно виждане, които коригират късогледството (миопия), т.е. състояние, при което можете да виждате близките обекти без проблем, но тези, които са по-далеч, изглеждат замъглени. В лекарската рецепта това състояние се обозначава със знак минус (-) и тези лещи се наричат "минусови лещи" или разговорно "минуси".

Да виждате по-добре наблизо – в този случай имате нужда от очила за близко виждане, които коригират далекогледство (хиперопия), т.е. състояние, при което виждате повечето обекти замъглени, независимо от тяхното разстояние. В лекарската рецепта това състояние се обозначава със знак плюс (+) и тези лещи се наричат „плюс лещи“ или разговорно „плюсове“.

Да виждате по-добре наблизо и надалеч – в този случай имате нужда от мултифокални очила, които коригират и двата проблема – късогледство (миопия) и далекогледство (хиперопия). Безспорното им предимство е, че не се налага да сменяте няколко чифта очила.

Очила за имидж (недиоптрични) – можете да използвате този тип очила и като моден аксесоар. Очилата нямат диоптър, но можете да ги подобрите с филтър за синя светлина например.Vylepšenia dioptrických šošoviek

 

ПОДОБРЕНИЯ НА ДИОПТРИЧНИ ЛЕЩИ

Класически лещи. Не позволявайте на името да ви заблуди — нашите класически eyerim vision lenses от Essilor Group са първокласни прозрачни лещи, които са антирефлексни, устойчиви на надраскване, хидрофобни (водоустойчиви) и както всички наши очила, предлагат 100% UV защита.

Лещите със син филтър имат специално антирефлексно покритие, което блокира до 35% от вредната синя светлина от всички цифрови устройства. Така умората на очите, зачервяването им, главоболието и проблемите със съня намаляват. Тези лещи осигуряват 100% UV защита, устойчиви са на надраскване, зацапване и са подходящи за всякакъв вид дейности, както и за ежедневно носене.

Диоптричните слънчеви очила комбинират слънчеви и диоптрични очила, което ги прави идеално решение 2 в 1. Можете да изберете класически, поляризирани или стилни огледални лещи. - Класически слънчеви лещи – тонирани eyerim vision lenses от Essilor Group, категория 3, които абсорбират 83% от светлината за оптимална защита срещу радиация в слънчеви дни. Можете да ги изберете в един от три цвята – зелен, кафяв или сив. - Поляризирани лещи – най-добрата защита срещу UV радиация под слънцето. Поляризираните слънчеви eyerim vision lenses от Essilor Group предлагат максимален комфорт през слънчевите дни, тъй като блокират отраженията и отблясъците от повърхности, като вода, шосе, сняг или табло. Те са идеални за спортни дейности, почивка край водата или шофиране. - Огледални лещи – тонирани eyerim vision lenses от Essilor Group, категория 3, които абсорбират 83% от светлината за оптимална защита срещу радиация в слънчеви дни, но получавате огледален ефект на изображението в сравнение с класическите слънчеви лещи! Предлагаме нашите ""огледала"" в три цвята: златист, сребрист и син.

Фотохромните лещи премахват необходимостта от постоянна смяна на диоптрични и слънчеви очила. Тези самооцветяващи се eyerim vision lenses от Essilor Group, които се адаптират към светлината, са прозрачни на закрито, но автоматично потъмняват на слънце. Процесът на потъмняване отнема около 30 секунди, а процесът на изсветляване отнема около 5 минути. Тези лещи са наистина многофункционални – те също предлагат 100% UV защита и до 35% защита от синя светлина. - Стандартни фотохромни лещи – тези адаптивни лещи са предназначени за целодневно носене. На закрито те са само леко оцветени (почти прозрачни), но потъмняват при излагане на UV светлина. Осигуряват 100% защита срещу UV лъчение. Предлагат се в 2 цвята: кафяво (увеличава контраста) и сиво (неутрално, поддържа правилно цветоусещане). - Премиум фотохромни лещи – нашите най-тъмни фотохромни лещи. Те са оптимални за хора, които прекарват по-голямата част от времето си на открито и в същото време зад волана на автомобила. Тези лещи остават частично затъмнени дори на закрито.Materiál dioptrických šošoviek

 

МАТЕРИАЛ НА ДИОПТРИЧНИТЕ ЛЕЩИ

Основни лещи – освен че блокират 100% от UV лъчите, тези лещи са устойчиви на надраскване, те са антирефлексни и хидрофобни. Техният индекс на пречупване е 1,5, а препоръчителният максимален размер на диоптъра е +/- 2,00

Стандартни лещи – в сравнение с основните лещи, те са по-тънки и по-леки с 25%. Освен че блокират 100% от UV лъчите, тези лещи са 7 пъти по-устойчиви на надраскване, имат антирефлексен и хидрофобен слой. Коефициентът им на пречупване е 1,60, а препоръчителният максимален размер на диоптъра е +/- 4,25.

Премиум лещи – в сравнение с основните лещи, те са по-тънки и по-леки с до 40%. Освен че блокират 100% от UV лъчите, тези лещи са много устойчиви на надраскване, имат антирефлексно и хидрофобно покритие. Техният индекс на пречупване е 1,67, а препоръчителният максимален размер на диоптъра е от +/- 4,50 до +/- 6,00Prečo sú naše dioptrické šošovky skvelé?
 

Защо са страхотни нашите диоптрични лещи?

При нас можете да разчитате на същото сертифицирано качество на диоптрите, каквото можете да намерите в наземните оптики. Но защо цената на лещите варира толкова много? При физическите оптики цената на очилата трябва да включва например разходите за наем на бизнес помещения, енергия, дистрибутори, повече служители и т.н. Ние купуваме очила директно от световни марки , работим с френската Essilor Group за лещи, така че нямаме нужда от посредници и не се налага да плащате нищо допълнително. Сертифицираните диоптрични лещи дори се шлифоват от нашия квалифициран оптометрист директно в собствената ни лаборатория.

 
 

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне