• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Мултифокални диоптрични очила

Светът на очилата също не избягва иновациите. Ето защо нашата гама включва по-технологични и все по-търсени мултифокални диоптрични очила, които свързват напредъка на науката с нашето ежедневие. Изпробвайте сами как изглежда този прогрес и повярвайте ни, няма да съжалявате. С разнообразни стилни модели от световноизвестни марки и широка гама от материали и видове рамки има за всекиго по нещо. Независимо от възрастта, пола или някакви други специфични изисквания.

Как работят мултифокалните диоптрични очила?


В миналото в света на диоптричните очила се говореше повече за бифокални или трифокални очила. Днешните по-технологично усъвършенствани очила съчетават три оптични зони без видими преходи. Мултифокалните диоптрични очила, наричани още прогресивни очила, се грижат за безупречно зрение и качествено виждане едновременно на близко, далечно и средно разстояние. Затова оставете в миналото преходната линия, характерна за бифокалните и трифокалните очила, и вървете в крак с времето благодарение на иновативните мултифокални диоптрични очила от нашата оферта.

Предимства на мултифокалните очила


Мултифокалните стъкла на вашите диоптрични очила гарантират, че ще виждате безпроблемно на всякакви разстояния. Така че можете да четете книга, да гледате екрана на компютъра си едновременно и все пак да имате поглед върху случващото се в заобикалящата ви среда. И всичко това без отвличащи вниманието преходи, което е не само удобно, но в крайна сметка и естетично.

Добавете към мултифокалните си диоптрични очила и защита от синята светлина и избегнете много от здравословните усложнения, които са свързани с прекомерното излагане на тази вредна светлина. Но можете да избирате и от други специални опции за лещи, които да ви помогнат да потопите пръсти във водите на безупречното зрение.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 5287
Показване 1 - 48 / 5287
< 1 3 ... 111

Защо eyerim

Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
60 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размер

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
60 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне