• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила с clip-on

Намерете перфектната си придобивка и изпробвайте clip-on за диоптричните слънчеви очила за да станат като слънчеви очила. Те са не само стилни, но и особено практични. В един модел разполагате едновременно със слънчеви очила и диоптрични лещи. Можете да избирате измежду класически форми на рамките или нови смели модели. В нашето предложение ще намерите модели на световноизвестни модни дизайнери и марки. Изпробвайте ги от уюта на дома си и вижте кои от тях ви подхождат.

Селекцията от дизайнерски модели е подходяща за всички типове лица. Можете също така да избирате от различни материали за рамки, като например стоманени, пластмасови или метални рамки.

Не подценявайте избора на диоптрични очила

На пръв поглед първоначалната ви инвестиция в качествена рамка може да изглежда по-висока. Тя обаче ще ви се изплати с течение на времето под формата на продължително носене. Рамките, изработени от издръжливи, висококачествени материали, няма да се изхабят лесно. Не подценявайте стойността на избора на нови диоптрични очила с clip-on или щипка. Първо се обърнете към вашия очен лекар. След това изберете лещите си в съответствие с медицинската рецепта.

Може би си мислите, че купуването на готови очила от супермаркета е изгодна сделка. Често обаче се оказва, че всяко око има различен размер на диоптъра. Но очилата от магазина са с еднакви лещи. Така може да увредите зрението си още повече.

Защитете зрението си от слънчева светлина

Диоптричните слънчеви очила с щипка за слънце са много практични. Не се налага да носите два вида очила, което не само ви спестява място, но и не се налага да държите под око вторите, за да сте сигурни, че няма да ги загубите някъде. Освен това можете да ги носите през цялата година. Когато слънцето грее, просто слагате clip-on. По този начин слънчевите лъчи вече няма да ви заслепяват, а освен това ще предпазите зрението си от вредните слънчеви лъчи.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 64
Показване 1 - 48 / 64
< 1

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне