I. Въвеждащи положения

1.    Тези условия на събитието, наречено: „Black Friday“, определят правилата, условията, обхвата и рекламата на събитието, условията за ползване и правомощията на участниците в събитията, както и задълженията на организатора.

2.    В събитието могат да участват клиенти, които отговарят на условията за участие в събитието. Това ги прави участници в това събитие („Участник в събитието“).


II. Предмет на събитието и условия за участие в събитието

1.    Предмет на събитието е възможността за ползване на отстъпката от участниците в събитието според условията на събитието, по време на неговото времетраене, включително предоставяне на отстъпка за намаление на цената на продуктите, посочени на уебсайта: https://www.eyerim.com („Продукти“) в размер, посочен в раздел 2 по-долу („Предмет на отстъпката“).

2.    Отстъпката се предоставя в следния размер:

    a) 15% за всички модели слънчеви очила без намаление, с код: BF15SUN.
    b) 30% за рамки с лещи, с код: BF30EYE, с изключение на моделите от eyerim collection.
    c) 50% за покупка на два модела слънчеви очила или диоптрични очила от eyerim collection с код: BF50EYC.

Отстъпката важи за модела в пазарската количка с по-ниска цена. В случай на рекламация / връщане на стока след използване на отстъпката, посочена в буква в), процедурата е както следва:
  • Ако Участникът в Събитието направи рекламация / върне модела с по-висока цена, договорът ще бъде анулиран и на Участника в Събитието ще бъде възстановена сумата на базата на първоначалната цена на двата артикула.
  • Ако Участникът направи рекламация / върне модела с по-ниска цена, се възстановяват намалената цена на този модел и оригиналната цена на модела с по-висока цена.
3.    Кодовете за отстъпка и намалените цени са валидни за периода от време, през който продължава промоцията, и в случай че условията, посочени за всяка промоция или отстъпка, са изпълнени поотделно.

4.    При едновременна покупка на няколко продукта, закупени по тази промоция, отстъпката важи за един продукт.

5.    Участието в промоцията е доброволно и безплатно (т.е. закупуването на стоки в промоцията не е свързано с други разходи, освен плащането на закупените продукти и цената на транспорта, избран от клиента).

6.    Някои продукти може да бъдат изключени от тази промоция по време на нейното времетраене.

7.    За да участвате в това събитие, Вие сте длъжни да:

    a) прочетете и приемете настоящите Общи условия;
    b) добавите в кошницата продуктите с отстъпка;
    c) преди да създадете поръчката – в раздел Количка – въведете кода/кодовете за отстъпка и натиснете бутона „Приложи“.

Непредоставянето на код за отстъпка означава, че купувачът се е отказал от правото да използва промоцията във връзка с офертата. В такава ситуация, в момента на извършване на плащането той губи правото да ползва отстъпката във връзка с извършената транзакция.

8.    Промоцията не е съвместима с други отстъпки, промоции, промоционални кампании, специални цени или продуктови отстъпки, валидни в онлайн магазина, ако условията на такава промоция или продукти са различни.

9.    Предметът на отстъпката не подлежи на плащане в брой или замяна на други платежни средства и не може да се прехвърля.