I. Въвеждащи положения

 1. Тези условия на събитието, наречено: „Black Fair Friday“, определят правилата, условията, обхвата и рекламата на събитието, условията за ползване и правомощията на участниците в събитията, както и задълженията на организатора.
 2. В събитието могат да участват клиенти, които отговарят на условията за участие в събитието. Това ги прави участници в това събитие („Участник в събитието“).

II. Предмет на събитието и условия за участие в събитието

 1. Предмет на събитието е възможността за ползване на отстъпката от участниците в събитието според условията на събитието, по време на неговото времетраене, включително предоставяне на отстъпка за намаление на цената на продуктите, посочени на уебсайта: https://www.eyerim.bg („Продукти“) в размер, посочен в раздел 2 по-долу („Предмет на отстъпката“).
 2. Отстъпката се предоставя в следния размер:
  • 23% за всички модели слънчеви очила без отстъпка или диоптрични очила на обща стойност над 290 лв. с код: BF23BG
  • 23% за рамки заедно с лещи, с код: BF23SEE
  • Безплатни основни лещи при закупуване на рамки от колекциите на eyerim (OiO или Kohe by eyerim) с код: BFBGLENS. Отстъпката е валидна при избор на основни лещи с индекс 1,5. Ако изберете различен тип диоптрични лещи или тяхното подобрение, 24,90 лв. ще бъдат приспаднати от крайната сума на очилата във вашата кошница. Поради производствения процес не може да изберете основни лещи, ако имате диоптър над -6. Изберете друга опция за лещи и 24,90 лв. ще бъдат приспаднати от крайната сума на лещите във вашата кошница.

  В случай на връщане на стока след използване на отстъпката, посочена в буква a), процедурата е както следва:

  В случай, че Участникът върне продукта/продуктите и това връщане доведе до падане на общата цена на поръчката под 290 лв., условията за използване на купона ще бъдат нарушени. Поради тази причина тази отстъпка няма да бъде приложена към продукта/продуктите, които Участникът реши да запази. За тях ще бъде включена пълната сума и разликата между пълната сума, платена за поръчката и пълната сума за продукта/продуктите, които Участникът е запазил, ще бъде възстановена.

 3. Кодовете за отстъпка и намалените цени са валидни за периода от време, през който продължава промоцията, и в случай че условията, посочени за всяка промоция или отстъпка, са изпълнени поотделно.
 4. Участието в промоцията е доброволно и безплатно (т.е. закупуването на стоки в промоцията не е свързано с други разходи, освен плащането на закупените продукти и цената на транспорта, избран от клиента).
 5. Някои продукти може да бъдат изключени от тази промоция по време на нейното времетраене.
 6. За да участвате в това събитие, вие сте длъжни да:
  • чи́та́т и акцептира́т тези Подмини на събитието;
  • преди да създадете поръчката – в раздел Количка – въведете кода/кодовете за отстъпка и натиснете бутона "Приложи".

  Непредоставянето на код за отстъпка означава, че купувачът се е отказал от правото да използва промоцията във връзка с офертата. В такава ситуация, в момента на извършване на плащането той губи правото да ползва отстъпката във връзка с извършената транзакция.

 7. Промоцията не е съвместима с други отстъпки, промоции, промоционални кампании, специални цени или продуктови отстъпки, валидни в онлайн магазина, ако условията на такава промоция или продукти са различни.
 8. Предметът на отстъпката не подлежи на плащане в брой или замяна на други платежни средства и не може да се прехвърля.