Пригответе се за слънчеви дни с наръчника за летни слънчеви очила на eyerim

Прекрасните летни дни на 2022 г. идват, а с тях и времето да покажете най-добрия си летен стил. Независимо дали планирате забавно пътешествие, да се отправите към ол инклузив курорт близо до морето или просто да се наслаждавате на родния си град, нека ви покажем кои слънчеви очила ще бъдат най-добрите, за да подобрите вашето ваканционно изживяване и стил.

Get ready in 48 hours

Бъдете готови в рамките на 48 часа

Готови сте да отидете на почивка, но сте забравили за слънчевите очила? Не губете време и заложете на сигурността на нашите любими бестселъри! Всичко на склад, просто кликнете и се насладете на лятото.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
Get ready in 48 hours
Diopters in summer? No problem!

Диоптри през лятото? Няма проблем!

Омръзна ви да сменяте слънчеви и оптични очила? Спрете с това и подобрете своето лятно изживяване с чифт диоптрични слънчеви очила - идеалното решение 2в1!

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
No more glare thanks to polarization

Без повече отблясъци благодарение на поляризацията

Открийте максималния комфорт на гледането с поляризирани слънчеви очила и се насладете на водни спортове и шофиране през лятото с по-добър контраст и без неприятни отблясъци.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
No more glare thanks to polarization
Sunglasses from 29€

Слънчеви очила от 49 лв.

Търсите бюджетен продукт, но все пак искате да сте в крак с най-новите тенденции? Бъдете незабравими това лято с нашата собствена колекция очила OiO by eyerim!

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
Roads await

Пътищата ви очакват

Отблясъци? Здрач? Пряка светлина? Направете вашите летни пътувания безопасни и приятни с точните очила за шофиране! Комбинацията от поляризирани и фотохромни лещи ще се превърне в най-добрата помощ зад волана.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
Roads await
100% active summer

100% активно лято

Не се ограничавайте и се насладете на колоездене, пешеходен туризъм, бягане, голф или друг вид спорт с най-добрите ултра леки спортни слънчеви очила. Подобрете ги с верижки за очила, за да добавите 100% стил и безопасност.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне