Общи условия за 2+1 БЕЗПЛАТНО („Общи условия“)

I. Въвеждащи положения
1. Тези условия на събитието, наречено: 2+1 БЕЗПЛАТНО, определят правилата, условията, обхвата и рекламата на събитието, условията за ползване и правомощията на участниците в събитията, както и задълженията на организатора.

2. В събитието могат да участват клиенти, които отговарят на условията за участие в събитието. Това ги прави участници в това събитие („Участник в събитието“).

II. Предмет на събитието и условия за участие в събитието
1. Предмет на събитието е възможността за ползване на отстъпката от участниците в събитието според условията на събитието, по време на неговото времетраене, включително предоставяне на отстъпка за намаление на цената на продуктите, посочени на уебсайта: https://www.eyerim.bg („Продукти“) в размер, посочен в раздел 2 по-долу („Предмет на отстъпката“).

2. Отстъпката се предоставя в следния размер:

100% отстъпка за най-евтиния продукт в количката за пазаруване при покупка на 3 или повече продукта от колекциите на eyerim (OiO и/или Kohe) с използване на кода: EYEFREE

В случай на връщане на стоки след използване на отстъпката, процедирайте по следния начин:

Ако участникът върне продукт/продукти, които не са били най-евтиния продукт (т.е. доставени "безплатно"), участникът трябва да върне този продукт/продукти заедно с най-евтиния продукт, който му е бил предоставен безплатно като част от промоцията. Ако това не се случи и участникът върне само продукт/продукти, които не са били безплатни, ще бъде възстановена разликата между пълната сума, платена за поръчката, и сумата за продуктите, които участникът е задържал, включително пълната сума за продукта, който е бил доставен безплатно като част от промоцията. Не възстановяваме пари за лещи.

3. Кодовете за отстъпка и намалените цени са валидни за периода от време, през който продължава промоцията, и в случай че условията, посочени за всяка промоция или отстъпка, са изпълнени поотделно.

4. Участието в промоцията е доброволно и безплатно (т.е. закупуването на стоки в промоцията не е свързано с други разходи, освен плащането на закупените продукти и цената на транспорта, избран от клиента).

5. Някои продукти може да бъдат изключени от тази промоция по време на нейното времетраене.

6. За да участвате в това събитие, вие сте длъжни да:
а) прочетете и приемете настоящите Общи условия;
б) добавите в кошницата продуктите с отстъпка;
в) преди да създадете поръчката – в раздел Количка – въведете кода/кодовете за отстъпка и натиснете бутона „Приложи“.
Непредоставянето на код за отстъпка означава, че купувачът се е отказал от правото да използва промоцията във връзка с офертата. В такава ситуация, в момента на извършване на плащането той губи правото да ползва отстъпката във връзка с извършената транзакция.

7. Промоцията не е съвместима с други отстъпки, промоции, промоционални кампании, специални цени или продуктови отстъпки, валидни в онлайн магазина, ако условията на такава промоция или продукти са различни.

8. Предметът на отстъпката не подлежи на плащане в брой или замяна на други платежни средства и не може да се прехвърля.