• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила

Намерете своя уникален модел диоптрични очила със сиви рамки, за да завършите окончателния си вид. Можете да избирате не само от класически модели, но и от смели модели. Предлагаме очила от световноизвестни модни дизайнери и марки. Освен това можете да ги пробвате от уюта на собствения си дом с помощта на магическото огледало.

Диоптричните очила са вашият ежедневен инструмент, затова не подценявайте избора им. Посягайте към по-качествени изделия, изработени от издръжливи материали като титан или стомана. Очилата с титаниеви рамки са подходящи и за хора, които са алергични към други метални материали.

Не пестете средства за диоптрични очила

Въпреки че първоначалната инвестиция може да изглежда висока, тя ще ви се изплати под формата на дългосрочно носене. Избягвайте евтините диоптрични очила от магазините. Те често са лошо изработени и бързо се развалят. Освен това имат еднакъв размер на лещите, който не е подходящ за повечето хора. Всъщност много пъти всяко око се нуждае от различен диоптър. Затова винаги избирайте очила само според рецептата от очния си лекар.

Изберете правилната форма на рамката

Благодарение на нашето усъвършенствано магическо огледало можете да изпробвате почти всички очила удобно от дома. Първо разберете типа на лицето си, тъй като не всяка форма на рамката пасва на всички типове. Има квадратни, кръгли, овални или сърцевидни типове лица.

Какви покрития на лещите можете да изберете?

В допълнение към класическите обработки на стъклата предлагаме и антирефлексни, фотохромни или предпазващи от синя светлина филтри. Антирефлексните стъкла намаляват отблясъците и подобряват видимостта по време на нощно шофиране. На свой ред лещите с филтър за синя светлина предпазват зрението ви от вредните сини лъчи, произвеждани от електронните устройства.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 753
Също така възстановяваме парите за лещи!
За първата покупка на диоптрични очила с лещи еyerim vision ще възстановим изцяло сумата, ако ги върнете в рамките на 30 дни. Прочетете повече за нашата политика за връщане.
Показване 1 - 48 / 753
< 1 3 ... 16

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне