• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила | Сини

Сините диоптрични очила не са само средство за корекция на зрението, но и моден аксесоар. Благодарение на тях можете да разнообразите всеки тоалет. Когато правите избор, вземете предвид не само диоптрите, но и размера и формата на рамката. Ние мислим за всеки тип лице, затова в нашето предложение ще намерите модели за квадратни, сърцевидни, овални и кръгли лица. Помислете и за материала на рамката. При нас можете да избирате измежду стоманени, титаниеви, метални или алуминиеви рамки. За хората с по-чувствителна кожа препоръчваме например пластмасови рамки.

Как да изберете правилните диоптрични очила?

Винаги купувайте диоптрични очила само по рецепта на вашия офталмолог. Не ви препоръчваме да ги купувате в обикновен магазин. Често очите имат различни диоптри. Въпреки това очилата от супермаркета или аптеката са с еднакви стъкла. Освен това може да имате различен вид зрително увреждане, което да изисква специални настройки на лещите.

Изпробвайте ги от уюта на дома си чрез нашия уебсайт. Така няма да се притеснявате, че няма да паснат на лицето ви. Това улеснява да си представите как ще изглеждате с тях. Изберете от качествени очила на достъпни цени. Освен това качествените рамки издържат по-дълго, така че инвестицията ви ще се възвърне с течение на времето.

Какви видове обработка на лещите можете да изберете?

В нашия асортимент ще откриете широка гама от възможности за обработка на лещите. Можете да изберете защита от синя светлина, която ви предпазва от излъчването на екраните. Можете също така да изберете антирефлексни и фотохромни лещи. Тяхното голямо предимство е, че предпазват зрението ви от вредните UV лъчи. Антирефлексните лещи, от друга страна, ви предпазват от отразените слънчеви лъчи, като подобряват видимостта и намаляват напрежението в очите.

Предлагаме и класически еднофокусни диоптрични лещи, които са предназначени или за далечно, или за близко разстояние. Както и мултифокални очила, които ви помагат да виждате на няколко разстояния едновременно.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 314 Използвайте филтъра, за да уточните изискванията си
Показване 1 - 48 / 314
< 1 3 ... 7

Защо eyerim

Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размер

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне