• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила emporio armani

Поглезете се със стилен чифт диоптрични очила Emporio Armani. Ще откриете модели, предназначени както за жени, така и за мъже. Можете да избирате измежду няколко форми на рамките - от класическите правоъгълни до иконичната форма на котешко око. Можете да изберете и материала на рамката, а именно метал, пластмаса или ацетат. Този тип очила са хипоалергенни, а освен това са много издръжливи и дълготрайни. Можете да ги изпробвате от уюта на дома си, като използвате уебкамера. Намерете идеалния чифт диоптрични очила, които да отговарят на вашия тип лице.

Защо да изберете диоптрични очила Emporio Armani?

Марката Emporio Armani започва да пише своята история през 1975 г. Емблематичното лого с орела е създадено случайно. Самият основател на марката разкрива, че го е нарисувал в момент на недостиг на време, без да се замисли много. Спонтанно измисленото лого се превръща в мощен символ на марката, като я прави известна по целия свят. Малко по-късно те започват да произвеждат и луксозни аксесоари за мъже и жени. Допълнете финалния си вид с очила от Emporio Armani.

Тук можете да избирате от няколко варианта на лещи. Ако се нуждаете от лещи с по-ясно виждане, посегнете към антирефлексните. Те са идеални и за шофиране, тъй като не допускат отразяване на светлината от мокри пътища например. Можете да изберете и лещи със защита срещу синята светлина от екрана на мобилния ви телефон или компютъра. Съществуват и мултифокални лещи, които коригират влошеното зрение наблизо.

На какво да обърнете внимание, когато избирате диоптрични очила?

Благодарение на виртуалната проба можете да изпробвате рамки и с помощта на уебкамера. Освен това за всеки модел ще намерите информация за това на какъв тип лице пасва. Така няма да ви се случи очилата да не ви паснат. Винаги избирайте лещите си според рецептата на вашия очен лекар. Не си струва да ги купувате от супермаркети или аптеки. Те имат еднакъв диоптър за всяко око, което може да влоши още повече зрението ви.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 47 Използвайте филтъра, за да уточните изискванията си
Показване 1 - 47 / 47

Защо eyerim

Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размер

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне