Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM

Мъжки очила за ски Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM представят кулминацията на Oakley – десетилетия... Show more

Варианти

Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM
Черна / Синя
340,00 лв.
Не е в наличност
Не е в наличност

Prizm Sapphire Iridium
ИМЕ
КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ
ЦВЯТ
VLT
Prizm Sapphire Iridium
Синя
Среден-Светъл
11-20%

Oakley's Prizm Sapphire Iridium лещи покриват по - широк спектър на слънчевите лъчи, отколкото стандартните лещи. Prizm Sapphire Iridium лещи имат 11-20% VLT което позволява 11-20% от слънчевата светлина да премине през лещите . За повече информация относно VLT натиснете тук.

Опаковката не включва резервни стъкла.

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
PRIZM™
Патентованата технология на Oakley за лещи PRIZM™ стратегически блокира дължината на вълните около цветовия спектър и засилва видимостта на снежните контури, неравностите и структурите. PRIZM™ лещите са проектирани за да ви помогнат да се пързаляте при по - широк обхват на условия на светлината, без да се налага смяна на лещите, при промяна на осветлението.
High Definition Optics®
С Oakley High Definition Optics® (HDO), може да разчитате на високо ниво на оптична чистота и защита от външните влияния. HDO лещите предлагат оптимална защита и представяне, така че да посрещнат нуждите на професионални спортисти, които не се задоволяват с нищо по - малко от най - ясната, най - чистата и най - точната визия.
F3 Anti-fog
Специално разработеното от Oakley покритие против мъгла спомага за предотвратяването на образуването и и повишава безопасността. F3 Anti-fog позволява на вътрешната балистична леща да абсорбира влагата и да запази визията кристално чиста.
OTG (Over the glasses)
Намирането на най – добрите OTG ски очила може да бъде истинско предизвикателство. Технологията на Oakley за OTG включва отделни вдлъбнатини в основаната рамка на очилата, която е съвместима с повечето рамки на диоптричните очила и то този начин ви предлага оптимален комфорт без ограничения.
Ridgelock
С технологията на Oakley - Ridgelock смяната на лещите е бърза и лесна, като същевременно уплътнява лещите и не позволява проникване на суровите условия под очилата. Ridgelock позволява широка видимост и дава възможност за отлична работа без компромис и с висока ефективност.

ЗА МАРКАТА

"Мисията на Oakley е производството на продукти, които работят и изглеждат по-добре от всичко друго," е казал Джим Джанард, когато през 1975 г. е основал Oakley в гаража си. Днес е Oakley световен лидър в спортни очила и за свободно време, при което постоянно води в областта на иновациите.

Мъжки очила за ски Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM представят кулминацията на Oakley – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Oakley перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.


Купете своите очила Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

Вдъхновение

Параметри

Марка
Model
Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM
Цвят на рамката
Черна
Цвят на стъклата
Синя
Форма на рамката
С единични стъкла
Тип на рамката
Без рамка
Поляризирани
He
Пол
Дамски, Мъжки
Цвят от производителя на рамката
Matte Black
Цвят от производителя на стъклата
Prizm Sapphire Iridium
Материал на рамката
Пластмаса

Why eyerim

Безплатна доставка от 33,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуален опит
Намерете вашия размер
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye
Споделяне
Oakley Flight Deck XL OO7050-20 PRIZM
340,00 лв.

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 33,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуален опит