• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Стилни очила без диоптър

Очилата вече не са само средство за корекция на зрението. С течение на времето те се превърнаха в моден аксесоар, който се търси и от хора, които не се нуждаят от диоптрични очила. Очилата за имидж подчертават отличителния ви стил и допълват всяко облекло, което изберете. Очилата, които не са диоптрични, можете да намерите в нашата оферта в най-разнообразни дизайни, материали или форми, така че не се колебайте и си позволете артикул, близък до вашия уникален вкус.

Съсредоточете се върху типа на лицето си, когато избирате очила без диоптър


Ако сте решили да си купите очила за визия и без диоптри, би било жалко да изберете модел, който не съответства напълно на вашия тип лице. Затова хората с квадратно лице трябва да се насочат към очила с овална или кръгла форма, в идеалния случай рамкирани с по-малко изразена тясна рамка. Кръглият тип лице, от друга страна, изисква правоъгълен тип рамка за очила, която перфектно ще подчертае заоблените ви линии.

В случай че имате сърцевидна форма на лицето, посегнете към очила с минималистична рамка или прави очила без рамка. Хората с овални лица имат най-лесния и широк избор. Този тип ви позволява да избирате от почти всички видове очила. Ако сте от тях, бъдете авантюристи и пробвайте нови и нови видове очила, докато не откриете този, който ви описва най-много.

Каква добавена стойност могат да имат вашите очила за визия от недиоптричен тип?


Недиоптричните очила далеч не са просто дизайнерски аксесоар, а трябва да бъдат дизайнерски аксесоар. Благодарение на специалната защита от синя светлина от нашата гама получавате и висококачествена защита за зрението си при прекомерно излагане на вредна синя светлина. Тя ни дебне от цифровите екрани и без подходяща защита на зрението ни причинява напрежение, умора или раздразнение на очите. Възползвайте се максимално от очилата си за визуализация, за да ви помогнат да бъдете възможно най-функционални.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 5359
Показване 1 - 48 / 5359
< 1 3 ... 112

Защо eyerim

Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
60 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размер

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
60 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне