• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила | Черни

Харесвате ли елегантността? Черните диоптрични очила са подходящи за вас. Те са една от най-популярните цветови разновидности на рамки, благодарение на лекотата, с която могат да се комбинират с ежедневните ви тоалети. В допълнение към разнообразието от цветове, в нашия асортимент ще откриете и очила с интересни форми. По този начин можете да ги възприемете като пълноценен моден аксесоар. Можете също така да изберете артикули от световноизвестни модни марки или от нашата собствена колекция.

Инвестирайте в качество

Можете да запазите качествените очила в продължение на години. Затова, когато избирате, мислете за това, че ще ги носите всеки ден. Важно е те да ви прилягат добре и да не ви стягат никъде. Некачествената пластмаса може лесно да се надраска или счупи. Освен това можете да избирате от специалните покрития на стъклата в нашата гама. Например лещи със защита от синя светлина. Често сме изложени на нея и дори не го осъзнаваме. По-голямата част от нея се произвежда от дисплеите на електронни устройства като мобилни телефони, телевизори и компютри. Тази светлина особено много смущава съня ни.

Освен за филтъра обаче помислете и за правилната форма. Благодарение на нашето виртуално огледало можете да тествате почти всеки модел от уюта на собствения си дом. Открийте типа на лицето си и изберете от широка гама качествени очила.

Не пренебрегвайте избора си на лещи

Неправилните диоптрични очила могат да ви причинят значителни проблеми. Например, те могат да ви причинят главоболие. Възможно е също така да се нуждаете от различен размер диоптър за всяко око. Затова не купувайте "готови" очила от супермаркети или други магазини, дори цената да е примамлива. Винаги първо направете измерване на зрението си от професионалист, който ще съобрази избора на лещи с точните ви нужди. Така че избирайте лещи само според неговата рецепта.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 1230 Използвайте филтъра, за да уточните изискванията си
Показване 1 - 48 / 1230
< 1 3 ... 26

Защо eyerim

Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размер

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 139,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне