• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила

Харесвате ли елегантността? Черните диоптрични очила са подходящи за вас. Те са една от най-популярните цветови разновидности на рамки, благодарение на лекотата, с която могат да се комбинират с ежедневните ви тоалети. В допълнение към разнообразието от цветове, в нашия асортимент ще откриете и очила с интересни форми. По този начин можете да ги възприемете като пълноценен моден аксесоар. Можете също така да изберете артикули от световноизвестни модни марки или от нашата собствена колекция.

Инвестирайте в качество

Можете да запазите качествените очила в продължение на години. Затова, когато избирате, мислете за това, че ще ги носите всеки ден. Важно е те да ви прилягат добре и да не ви стягат никъде. Некачествената пластмаса може лесно да се надраска или счупи. Освен това можете да избирате от специалните покрития на стъклата в нашата гама. Например лещи със защита от синя светлина. Често сме изложени на нея и дори не го осъзнаваме. По-голямата част от нея се произвежда от дисплеите на електронни устройства като мобилни телефони, телевизори и компютри. Тази светлина особено много смущава съня ни.

Освен за филтъра обаче помислете и за правилната форма. Благодарение на нашето виртуално огледало можете да тествате почти всеки модел от уюта на собствения си дом. Открийте типа на лицето си и изберете от широка гама качествени очила.

Не пренебрегвайте избора си на лещи

Неправилните диоптрични очила могат да ви причинят значителни проблеми. Например, те могат да ви причинят главоболие. Възможно е също така да се нуждаете от различен размер диоптър за всяко око. Затова не купувайте "готови" очила от супермаркети или други магазини, дори цената да е примамлива. Винаги първо направете измерване на зрението си от професионалист, който ще съобрази избора на лещи с точните ви нужди. Така че избирайте лещи само според неговата рецепта.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 2526
Също така възстановяваме парите за лещи!
За първата покупка на диоптрични очила с лещи еyerim vision ще възстановим изцяло сумата, ако ги върнете в рамките на 30 дни. Прочетете повече за нашата политика за връщане.
Показване 1 - 48 / 2526
< 1 3 ... 53

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне