• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Ray-ban диоптрични очила

Изберете емблематични, но функционални диоптрични очила Ray-Ban. Изберете формата на класически пилоти или смели рамки с котешки очи. Освен това предлагаме и няколко рамки, които отразяват актуалните модни тенденции и изглеждат чудесно на различни типове лица. Изпробвайте ги от уюта на дома си с помощта на уеб камера. Избирайте лещи само според предписанието на лекаря си. Можете да ги закупите и с филтър за синя светлина, за да предпазите очите си от вредното излъчване от екраните.

Как е създадена марката Ray-Ban?

Първоначално очилата Ray-Ban са били предназначени за американските авиатори. Те са били предназначени да им помагат да блокират силните и неприятни слънчеви лъчи. След като моделът "авиатор" става известен благодарение на американски пилот, чиято снимка с очила Ray-Ban обиколила света, те стават част от попкултурата. Носеха ги и големите легенди на големия екран.

Въпреки това, по време на ерата на дискотеките те отбелязват спад. Едва през 80-те години на миналия век те отново придобиват известност, когато Том Круз започва да ги носи във филмите си. Те са популярни и днес, благодарение на висококачествените си рамки, които са изработени от надеждни и издръжливи материали.

На какво да обърнете внимание, когато избирате диоптрични очила?

Преди да решите да си купите диоптрични очила, посетете очен лекар. Според неговата медицинска рецепта ще изберете подходящите за вас рамки и лещи. Не купувайте очила в аптеки или супермаркети. Те винаги са с един и същ диоптър за двете очи.

Освен това те имат само обикновени лещи без специални филтри, които да предпазват по-добре зрението ви. Ако сложите очила с неподходящи лещи, можете да влошите още повече зрението си. Потърсете по-качествени рамки и лещи, които не само ще бъдат функционални, но и ще допълват красиво външния ви вид.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 384
Също така възстановяваме парите за лещи!
За първата покупка на диоптрични очила с лещи еyerim vision ще възстановим изцяло сумата, ако ги върнете в рамките на 30 дни. Прочетете повече за нашата политика за връщане.
Показване 1 - 48 / 384
< 1 3 ... 8

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне