• E-МАГАЗИН
  • Информация:
  • Профил

Диоптрични очила dolce & gabbana

Изберете от нашата гама дизайнерски диоптрични очила от Dolce & Gabbana. В колекцията ще откриете елегантни и неостаряващи рамки, но и модерни модели за по-смелите. Жените и мъжете от всички възрасти ще намерят нещо подходящо за себе си. Можете да изберете диоптрични очила от лека, но издръжлива пластмаса или от метал.

Защо да изберете диоптрични очила Dolce & Gabbana?

Dolce & Gabbana са едни от най-емблематичните модни дизайнери. Доменико Долче и Стефано Габана се запознават, докато работят като асистент-дизайнери в ателието на Армани в Милано. Те създават първата си колекция през 1985 г. Започват с дамски трикотаж и дамско бельо, а по-късно добавят колекция от улична мода и детски модели. Но не спират да се занимават само с дрехи. Започват да се занимават и с аксесоари и парфюми.

С диоптричните очила на Dolce & Gabbana получавате емблематичен модел, който ще ви служи дълги години. Колекцията им е вечна и луксозна. Изпробвайте ги удобно чрез уеб камерата, за да видите коя форма подхожда най-добре на лицето ви.

Не пестете от диоптричните очила

Не е изгодно да пестите от диоптрични очила. Не забравяйте, че ще ги носите всеки ден, така че е важно да са ви максимално удобни. Няма нищо по-лошо от това те да ви притискат на носа или зад ушите. Когато избирате, обърнете внимание и на материала, от който са изработени. Некачествената пластмаса или метал няма да издържат дълго и лесно могат да се счупят или лесно да се надраскат.

Също така не купувайте диоптрични очила без рецепта. Въпреки че тези, които можете да намерите в обикновените магазини, струват по-малко, те могат да увредят зрението ви още повече. Всъщност правилният диоптър не може да се определи без професионално измерване.

Каква форма на очилата търсите?

Скриване на филтъра Показване на филтъра
филтъра
Сортиране: Според любимите  
Filter by
Показване: 160
Също така възстановяваме парите за лещи!
За първата покупка на диоптрични очила с лещи еyerim vision ще възстановим изцяло сумата, ако ги върнете в рамките на 30 дни. Прочетете повече за нашата политика за връщане.
Показване 1 - 48 / 160
< 1 3 4

Защо eyerim

Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Намерете вашия размер

СЪВЕТ №1: Проверете размера на сегашните си очила

  • Погледнете вътрешната страна на сегашните си очила. Обикновено ще откриете поредица от цифри, които представляват размера на рамката и изглеждат по следния начин: 52 [] 22 145
  • Информацията за размера на рамката най-често се намира от вътрешната страна на страничното рамо или на моста
Проверете размера на сегашните си очила

СЪВЕТ № 2: Използвайте карта за плащане

S
M
L
Картата се разпространява добре извън края на окото ви
Картата завършва в края на окото
Картата не достига до края на окото ви

Размери на рамката на очилата

Размери на рамката на очилата

Вземете добре дошли отстъпка

Не пропускайте страхотни оферти или нови пристигания и се абонирайте за бюлетина на eyerim!

Избирам
Избирам
Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка от 120,00 лв.
Наложен платеж
30 дневен срок за връщане
Оторизиран дилър
Виртуално изпробване
Споделяне