Изборът на диоптрични очила не става само на базата на естетика и стил. Правилните лещи определят комфорта на вашето зрение, защитата му, както и общата издръжливост на очилата ви. Ето защо представяме нов продукт в областта на диоптричните очила!

Видове лещи на eyerim

Над 500 000 клиенти вече се радват на по-добро зрение благодарение на нашите диоптрични очила, които са с първокласни лещи, създадени в сътрудничество с EssilorLuxottica – един от водещите европейски производители на диоптрични лещи. На нашия уебсайт можете да намерите няколко вида диоптрични очила, а именно:

  • Прозрачни лещи – висококачествени прозрачни лещи, подходящи за ежедневна употреба.

  • Лещи със син филтър – лещи с лек меден оттенък блокират потенциално вредната синя светлина от всички цифрови устройства. Така те намаляват умората и зачервяването на очите, главоболията и проблемите със съня.

  • Диоптрични слънчеви очила – практичен помощник за всеки, който се нуждае и от слънчеви, и от диоптрични очила. Когато избирате диоптрични слънчеви очила, можете също така да изберете от три подобрения – класически слънчеви очила, поляризирани лещи или огледални лещи и да получите не само стилни, но и функционални очила.

  • Самозатъмняващи се (фотохромни) лещи – специални лещи, които се затъмняват при директна слънчева светлина и стават практични слънчеви очила. Те обаче остават почти напълно прозрачни на закрито. Те предпазват не само от UV радиация, но и от синята светлина от цифрови устройства.



Страхотната новина е, че от сега нататък можете да избирате всички тези лещи в две версии (и двете създадени в сътрудничество с EssilorLuxottica) –стандартната версия под формата на лещи eyerim vision и премиум версията, наречена Essilor premium. Каква е разликата между тях?

eyerim vision или Essilor premium?

Първо и най-важно, трябва да се отбележи, че eyerim vision са висококачествени и стандартизирани лещи на достъпна цена, които са устойчиви на надрасквания и мръсотия. Essilor premium са очила по поръчка, които ви предлагат най-добра антирефлексна защита, устойчивост на вода и мазнини, благодарение на повърхностната обработка Crizal® от глобалния оптичен гигант EssilorLuxottica.

eyerim vision Essilor premium
Лек остатъчен цвят Без остатъчен цвят
Намаляване на UV радиацията от лицевата страна на лещата Най-модерната подсилена структура на повърхностния слой от двете страни на лещата
 

За лещите със син филтър версията eyerim vision предоставя защита срещу синьо-виолетовото излъчване, а лещите имат леко видим меден оттенък. Essilor premium, от друга страна, гарантират до три пъти по-висока защита и селективно филтриране на UV и синьо-виолетова светлина. Те премахват отблясъците и благодарение на оптимизираната прозрачност на лещите, имат само нисък остатъчен оттенък на лещата.

eyerim vision Essilor premium
Защита от синьо-виолетовото лъчение от цифровите екрани и изкуственото осветление 3 пъти по-висока защита и избирателно филтриране на UV и синьо-виолетова светлина
Леко медно оцветяване на стъклото Оптимизирана прозрачност на лещите (ниско остатъчно оцветяване)
Висок зрителен комфорт и предотвратяване на зрителната умора Висок зрителен комфорт и предотвратяване на зрителната умора
  Премахване на отблясъците

С версията eyerim vision на диоптричните слънчеви очила можете да изберете от наличните повърхностни обработки и цветове и да получите не само стилни, но и функционални очила. С Essilor premium ви очаква премиум завършек извън стандартната защита от отблясъци и UV защита и ви позволява да виждате с по-голяма дълбочина и по-добра разделителна способност на цветовете. Тези най-модерни диоптрични слънчеви очила са разработени, за да съответстват на вашата индивидуална рецепта и да ви осигуряпват перфектно зрение дори при най-ярките светлинни условия.

 Диоптрични слънчеви очила – класически
 
eyerim vision Essilor premium
Оптимална защита срещу UV радиация Максимална защита срещу UV радиация
Намаляване на UV радиацията от лицевата страна на лещата Отлично намаляване на UV радиацията от двете страни на лещата
  UV защитен фактор E-SPF 50+
  Повишена устойчивост на надраскване
 

Диоптрични слънчеви очила – поляризирани

eyerim vision Essilor premium
Блокиране на слънчевите лъчи и премахване на отблясъците Максимално блокиране на слънчевата светлина и премахване на отблясъците
Подходящи за шофиране и всякакви дейности на открито Подходящи за шофиране и всякакви дейности на открито
Оптимално качество на зрението Максимално качество на зрението
Усилване на естествените цветове и подобряване на контрастите Перфектно показване на цветовете и най-дълбоките контрасти
  Най-добра защита и устойчивост на надраскване
  Двустранна защита от отблясъци и UV лъчи
  UV защитен фактор E-SPF 50+
 



Диоптрични слънчеви очила – огледални

eyerim vision Essilor premium
Огледална обработка на лицевата повърхност на лещите Огледална обработка на лицевата повърхност на лещите
Антирефлексна обработка със зелен остатъчен отблясък на задната повърхност на лещите Антирефлексна обработка на задната повърхност на лещите
Оптимална защита срещу UV радиация Максимална защита срещу UV радиация
  Силна устойчивост на надраскване, мръсотия и отпечатъци от пръсти
 

Ако изберете самозатъмняващи се (фотохромни) лещи, версията eyerim vision ви предоставя бързо адаптиране към светлината с минимален остатъчен цвят на закрито и добра защита срещу UV и синя светлина. Лещите Essilor premium с интелигентна технология Transitions Xtractive® са най-тъмните фотохромни лещи на пазара до момента. Преходите между затъмняване и изсветяване на лещите са най-бързи с тази технология. На закрито те имат мек цвят и предоставят най-висока защита срещу UV и синя светлина.
 

eyerim vision Essilor premium
Подходящи за ежедневно и целодневно носене Подходящ за хора, чувствителни към светлина, и за носене при много интензивна светлина
Отлична реакция на пряка и непряка светлина Най-тъмните лещи, подходящи и за шофьори
Бърза адаптация и промяна на интензитета на цвета 35% по-бърза адаптация и промяна на интензитета на оцветяване
Почти без оцветяване на закрито Леко защитно оцветяване в интериора
Защита срещу UV и синя светлина Много тъмен дори при високи температури
  Най-висока защита срещу UV и синя светлина
 

Когато избирате диоптрични очила, е важно да вземете предвид не само цената, а преди всичко качеството и технологията, които лещите предлагат. С възможността да избирате между стандартна и премиум версия, можете да бъдете сигурни, че ще намерите най-доброто за вашето зрение.