Smith PROJECT 9PC/C1

Цвят на рамката: Черна, Цвят на стъклата: Оранжева

Варианти

Smith PROJECT 9PC/C1

Размер

Не е в наличност

Red Sol-X Mirror
ИМЕ
КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ
ЦВЯТ
VLT
Red Sol-X Mirror
Оранжева
-
17%

Опаковката не включва резервни стъкла.

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
Airflow
Технологията на лещите Smart Airflow има специални вентилационни отвори, които позволяват циркулацията на свеж въздух, така че вътрешността на лещите се запазва суха и без замъгляване.
Цилиндрични лещи
Цилиндричните лещи са изградени на базата на криви само в хоризонталната ос. Те осигуряват първокласен оптически стандарт и оптимални характеристики.
FOG X
Специалното собствено третиране на лещите Fog-X на Smith с използването на хидрофилна, микро гравирана повърхност, абсорбира влагата и я разпръсква върху широка повърхност, така че да се предотврати образуването на мъгла. Тъй като е физически вдълбана в лещите, тя неможе да се избърше, подобно на други лещи с покритие против мъгла.

ЗА МАРКАТА

Smith Optics е създадена през 1965г., когато доктор Робърт Смит, зъболекар по професия и запален скиор използва дентална пяна и лепило за да създаде първите очила за сняг с дишащи отвори. Това изобретение революционизира зимните спортове и изгражда Smith Optics като една от иновативните марки предлагащи новаторски, качествени и дълготрайни продукти. Реноме, което марката продължава да затвърждава и днес.

Мъжки очила за ски PROJECT 9PC/C1 представят кулминацията на Smith – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Smith перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.


Купете своите очила Smith PROJECT 9PC/C1 от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

Параметри

Марка
Model
PROJECT 9PC/C1
Цвят на рамката
Черна
Цвят на стъклата
Оранжева
Форма на рамката
С единични стъкла
Тип на рамката
Цялостна рамка
Поляризирани
He
Материал на рамката
Пластмаса
Пол
Мъжки
Цвят от производителя на рамката
Black
Цвят от производителя на стъклата
Red Sol-X Mirror

Why eyerim

Безплатна доставка
Наложен платеж
Worry free returns
Authorized reseller
Виртуален опит
Намерете вашия размер
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye
Споделяне
Smith PROJECT 9PC/C1
111,00 лв.

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Пазаруване на eyerim.com
Безплатна доставка
Наложен платеж
Worry free returns
Authorized reseller
Виртуален опит